8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Kupa ile şase arasına sıkıştı

Gümüşhane'nin Kale köyündeki kireç fabrikasında arızalanan kamyonunu tamir etmek için çalışan sürücü, kupa ile şase arasında sıkışarak hayatını kaybetti.


Dün gece saat 22.45 sularında Gümüşhane merkez Kale köyünde bulunan kireç fabrikasından yüklediği kireci 34 DC 0975 plakalı kamyonu ile taşıyan Murat Köksalan(46), viteste takılı kalan aracın arızasını gidermek için kupasını kaldırdı. Bir madencilik şirketine ait kamyonda şoför olarak çalışan Köksalan, arızayı kontrol ederek tamir etmek için baktığı sırada kamyonun kupasının düşmesi sonucu, kupa ile şase arasında sıkışarak feci şekilde can verdi.
Olayın ardından Köksalan'ın yardımına fabrikanın gece bekçisi koşarken, arkadaşları da 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi ve şoförü sıkıştığı yerden çıkardı.
Bölgeye gelen sağlık ekipleri kamyon kupasının altından çıkarılan Köksalan'ın duran kalbini çalıştırmak için kalp masajı yaparken, buna rağmen hayata döndürülemeyen işçi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen Köksalan'ın cenazesinin ikindi namazına müteakip Çamlıköy köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 10:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?