8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Kürtün ormanlarında inceleme

Trabzon Orman Bölge Müdürü Dr. Ahmet İpek ve beraberindeki heyet Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

AK Parti Kürtün İlçe Başkanı Hüseyin Güvendi ve AK Parti Kürtün İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Şen’in daveti üzerine bölgeye gelen Dr. İpek, beraberinde eski Torul İşletme Müdürlerinden Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bürosu Sorumlusu Metin Kırcı ile birlikte Kürtün İlçesini ve Kürtün ormanlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Torul İşletme Müdürü ve İşletme Şeflerinin de hazır bulunduğu ziyarette İşletme Şefliklerindeki ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler alındı.

Torul İşletme Müdürlüğünün Kürtün, Alacadağ, Örümcek ve Günyüzü İşletme Şefliklerindeki gençleştirme çalışmaları, yol yapım faaliyetleri, izin irtifak sahaları, rehabilitasyon çalışmalarını yerinde denetleyen Orman Bölge Müdürü Dr. Ahmet İpek, çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı İşletme Müdürü ve İşletme Şeflerine, ormancılık çalışmalarına katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara, parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve Kürtün Halkına teşekkürlerini iletti.

AK Parti İlçe başkanı Hüseyin Güvendi ve İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Şen Örümcek Ormanlarında Kürtün - Çıkrıkdüzü yolunda güzergah değişikliği ile yapımına bu sene başlanacak olan 5 kilometrelik yeni yolun, Günyüzü Köyü ve Üçtaş Köyleri 1 kilometrelik yayla bağlantı yolunun yapımının ulaşım ve kaza sorunlarını çözeceğini, Güvende ve Çıkrıkdüzü Yaylalarında gerek orman yangınlarında kullanılmak ve gerekse vatandaşların içme suyu sorunlarına fayda sağlayacak su depolarının yapılmasını talep ederek, yapılan ormancılık çalışmaları ve gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle başta Bölge Müdürü Dr. Ahmet İpek, olmak üzere İşletme Müdürlüğünün tüm çalışanlarına şükranlarını illettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?