8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

MHP'den kadınlar günü programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Kadın Komisyonları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir program düzenledi.


Gümüş Otel'de Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Özkan, eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Engin Şanlıtürk ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programın açılış konuşmasını Kadın Komisyonları Başkanı Gülsen Aydın yaptı. Aydın konuşmasında, Türk kadınının, Türk tarihindeki yerini çok iyi bildiklerini belirterek, "Nene Hatunları bu millet hiç unutmadı, unutmayacak. Ecdadımızın bırakmış olduğu kutsal değerleri yaşamak ve yaşatmak bizlerin asligörevi olduğunun bilincindeyiz.

Haklarımızın ve sorumluluklarımızın farkındayız. Aynı zamanda imkanlarımızın ve sahip olduklarımızın da farkındayız. Bizler toplumdaki yerimizi kavgayla değil sevgiyle, problem çıkararak değil çözüm üreterek almak istiyoruz. Bizler, Türk kadınları olarak ailedeki sorumluluğumuzun yanı sıra toplumun daha refah ve huzur içerisinde yaşaması yolunda mücadele etmek gibi bir görevimizin olduğunun da bilincindeyiz" dedi.


MHP İl Başkanı Orhan Mazman'ın yaptığı konuşmanın ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise, kadınların olduğu yerde başarı, mutluluk ve gelecek olduğunu söyleyerek, iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığı Gümüşhane'de üçüncü dönem de seçilmek için programa katılan kadınlardan destek istedi.


Programda MHP'nin Özkürtün Belde Belediye Başkanı Adayı Aynur Zorlu Kaya da bir konuşma yaptı. Etkinlik, yapılan konuşmaların ardından Selçuk Çelik ve İnan Ayhan'ın sahne aldığı müzik eğlence programı ile devam etti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 09:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?