8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Muhtaçlar için kampanya

Gümüşhane’nin Kelkit ilçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle fakir ailelere giysi ve gıda yardımı kampanyası başlattı.


Müftülük olarak bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nı farklı etkinliklerle kutlayacaklarını söyleyen ilçe müftüsü Kemal Topçu, etkinlikler kapsamında fakir, dul ve yetimlere giysi ve gıda yardımı yapacaklarını ve kampanyada başlangıç olarak ihtiyaç sahibi 15 aileye ulaşılacağını söyledi.
Müftü Topçu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kutlu Doğum münasebetiyle fakir aileler için yardım kampanyası başlattık. İhtiyaç sahibi aileleri ve zorunlu ihtiyaçlarını müftülüğümüz belirleyecek, vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz." dedi.


Hafta nedeniyle ilçedeki bütün okullara giderek öğrencilere çeşitli hediyeler götüreceklerini, şehir merkezindeki lokantalardan fakir öğrencilere yemek ikramında bulunacaklarını ve bir gün de ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlayacaklarını söyleyen Topçu, kampanya için hazırlanan ilk yardım paketini Yaşam Yolu Özel Rehabilitasyon Merkezi velilerinden 3 engelli çocuk babası Veysel Cengiz'e teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?