8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Öğrenciler bilgilerini sınadı

Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu Kütüphanecilik Kulübü ve Okul Meclisi, yaklaşan "Kütüphanecilik Haftası" nedeniyle bilgi yarışması düzenledi.

Spor salonunda yapılan yarışmaya, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasından seçilen gruplar katılırken, öğrencilere toplam 15 soru soruldu. Yarışma sonunda 85 puan alan Muhammet Karaman, Muhammet Akın, Barışcan Başer, Orhan Aşkıner ve Melike Karabulut'dan oluşan 4.grup öğrencileri birinci oldu.

Yarışma boyunca her beş soruda bir ara verilerek öğrencilerin dinlenmesi ve eğlenmelerinin sağlandığı yarışmada, birinci arada 3-A sınıfı öğrencileri hazırladıkları dans gösterisini, ikinci arada 7-A sınıfından
Esra Gül Aslan, "Anne" adlı şiiri, son arada ise çalınan kolbastı ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Okul Müdürü Rasim Alkaç, buna benzer Sosyal ve Kültürel faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, bu faaliyetlerinin öğrencilerin kişilik ve kendine güven konusunda büyük katkı sağladığını dile getirdi.
Yarışmayı birincilikle tamamlayan öğrencilere ayrıca hediyeler verilirken, diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi. Yarışmanın her yıl düzenli olarak yapılacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 14:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
günselmeydan IP: 85.106.61.xxx Tarih : 16.03.2009 07:53:53

Sayın okul müdürüne teşekkür ediyor ,başarılar diliyorum.Çünkü bu çalışmalar öğrencilerin daha aktif ve başarılı olmasına yardım ettiği gibikendi özgüvenlerini artırarak çok yönlü yetişmelerini sağlamaktadır .Yarışmaya katılan öğrencileri kutluyor,başarılarının devamını dilerim.SAKARYADAN SELAMLAR