8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Orgeneral Işık Gümüşhane'de

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral A. Atila Işık, bir dizi inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Gümüşhane'ye geldi.
Giresun ve bölgedeki diğer komutanlıklarda yaptığı denetlemelerin ardından Gümüşhane'ye gelen Orgeneral A.Atila Işık, burada Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nu da makamında ziyaret etti.


Valiliğe gelişinde resmi tören mangası ile karşılanan Orgeneral Işık, daha sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Salihoğlu ve diğer yetkililerle bir süre görüşen Orgeneral Işık gazetecilere yaptığı açıklamada Giresun ve diğer komutanlıklarda incelemelerde bulunduklarını belirterek, bugün de Gümüşhane'deki askeri birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunduklarını söyledi. Orgeneral Işık, "Fırsattan istifade Sayın Valimizi de ziyaret edip karşılıklı bir görüş alışverişinde bulunduk. Bu vesile
ile de Gümüşhane iline en iyi dileklerimi, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.


Görüşmelerin ardından Vali Enver Salihoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral A. Atila Işık'a Gümüşhane'de basılan Osmanlı paralarının figüre edildiği plaketi, Orgeneral Işık da Jandarma Genel Komutanlığı'nın plaketini Vali Salihoğlu'na takdim etti.


Orgeneral Işık'ın ziyaretinde Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder ve diğer askeri yetkililer de hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 15:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?