8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Özel İdare futbol yaz okulu sürüyor

Gümüşhane Özel İdare Gençlik Spor Kulübü tarafından başlatılan futbol yaz okulu devam ediyor.

Temmuz ayı başında başlayan yaz okulunda 8-14 yaş arası 30 sporcu teknik, taktik, koordinasyon ve kitap okuyarak antrenmanlarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Turgut Ataman yönetiminde çalışan futbol yaz okulu öğrencileri, yeni yapılan suni çim sahada yaşanan problemler nedeniyle çalışmalarını toprak saha olan Atatürk Stadyumunda yapıyorlar. Yetkililerden bir an önce suni çim sahanın sorunlarının çözülerek gençlere iyi ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamalarını isteyen Ataman, Özel İdare Spor kulübünün Gümüşhane’nin en eski kulüplerinden birisi olduğunu ve ilk altyapı kuran takımlardan birisi olduğunu söyledi.

Kulübün, Köy Hizmetleri spor kulübü adı ile Gümüşhanespor’a 6-7 boyunca sürekli altyapıdan futbolcu verdiklerini ifade eden Ataman, belirli bir süre ara verdikleri altyapı çalışmalarına tekrar başladıklarını söyledi. Ataman açıklamasını şöyle sürdürdü: “Eğer bir kulübün alt yapısı yoksa belirli bir süre sonra çıkmaza girer. O yüzden kulüp olarak atacağımız temellerin sağlam olmasına ve çalışmaların çok iyi olmasına özen gösteriyoruz. Ekip olarak sürdürdüğümüz bu çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan başta Genel Sekreterimiz İsmail Yalçın, Kulüp Başkanımız Bayram Akçay, sendika başkanımıza ve kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvelerini 3 yıl sonra toplamaya başlarız.”
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 13:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?