8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

GÜMÜŞHANE İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Gümüşhane’de İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı, Vali Enver Salihoğlu başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, ilgili kurum müdürleri, Gümüşhanespor 2. Başkanı Ercan Çimen ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda TFF 3. Lig 4. Klasman grubunda 24 Ocak tarihinde yapılacak Gümüşhanespor-Yimpaş Yozgatspor karşılaşması ile Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan amatör mahalli futbol lig ve diğer müsabakalarda alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Kurulda önümüzdeki hafta sonu yapılacak müsabaka için Gümüşhanespor kulübünün 20 kişilik özel güvenlik ekibinin görev alacağının belirtilmesinin ardından amatör futbol liginde yapılacak olan Torulspor-Telekomspor karşılaşması için ekstra güvenlik tedbirleri alınacağı ifade edildi.

Amatör futbol müsabakaları yapılan ilçe stadyumlarında yaşanan olaylar nedeniyle stadyumlarda tel örgü çekilmesinin tartışıldığı toplantıda Vali Salihoğlu, “Biz Gümüşhanelileri medeni insanlar olarak görüyoruz. Aslan kafesi gibi insanları tel örgünün içine niye sokacağız. Emniyet güçlerimiz daha fazla tedbir alır.” diyerek konuya son noktayı koydu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 13:58:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 14:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?