8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Türk milletini kim memnun edecek?

GÜMÜŞHANE ÜLKÜ OCAKLARINDAN

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Ülkü" şöleninde Ali Kınık ve Şükrü Güler sahne aldı.

Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen programa, Gümüşhane Belediye Başkanvekili Recep Gök, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Orhan Mazman, Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Keleş, parti yöneticileri, ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Keleş, Ülkü Ocakları'nın Türk milletinin aynası olduğunu
 belirterek, Ülkü Ocakları'nı "Milletin kendisidir. Desteğini ve kudretini yalnızca milletten alan ve hizmetini millet faydasına yürüten bir hareket" olarak tanımladı.

AÇILIM BELLİ OLDU

MHP İl Başkanı Orhan Mazman da konuşmasında, hükümetin icraatlarını eleştirerek şöyle konuştu: "Başbakan ve yandaşları yaptıkları haksızlıkları, yolsuzlukları örtmek ve bu suçlardan kurtulmak için anayasa hazırlamak peşine düşmüşlerdir. Son 4-5 aydır açılıyor, saçılıyorlar. AK Parti ve başında bulunanlar açılımda boğulacaktır. Bunların açılımı belli oldu. Bunlar kiliseleri ibadete açıyorlar. Kiliseleri açmakla meşguller. Dönemlerinde sadece kilise onarımlarına Türk Milletinin alın terini, Türk gençliğinin istikbali olan 3 trilyonu heba ettiler. Son günlerde basında yer alan iki örneği var. Biri Van Akdamar Kilisesi diğeri Sümela Manastırı."

Hükümet yetkililerine "Amerika'yı, Ermenistan'ı, Rum'u, Avrupa'yı ve PKK'yı memnun ediyorsunuz, ya Müslüman Türk Milletini kim memnun edecek?" diye seslenen Mazman, sözlerine şöyle devam etti: "Gümüşhane'de jiplerin sahiplerine dikkat etmenizi arz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından sanatçılar Ali Kınık ve Şükrü Güler sahne aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 11:50:03
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 17:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?