8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Vali'den Meclis üyelerine veda yemeği

Gümüşhane’de 2004 yerel seçimlerinden bugüne kadar görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine Vali Enver Salihoğlu tarafından veda yemeği verildi.


Polisevinde gerçekleştirilen yemeğe Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yılmazer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Özel İdare Birim Müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan Vali Enver Salihoğlu, beş yıllık dönemin güzel bir çalışma dönemi olarak sona erdiğini belirterek, göreve geldiği günden beri meclisin aldığı kararlarla işleri yürüttüklerini söyledi. Uyum içerisinde güzel bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Salihoğlu, Meclis’in Gümüşhane’nin sorunlarına ciddi ve sorumluluk hisseden bir anlayışla yaklaştığını belirterek, genelde kararların oy birliği ile alındığını da sözlerine ekledi.


Bütün meclis üyelerinin Gümüşhane’yi seven bir anlayış içerisinde görev yaptıklarını söyleyen Salihoğlu, uzun yıllardan beri Gümüşhane’de kangren olan Atatürk Stadyumunun bu meclisin onayı ile zorlu pazarlıklar sonunda alındığını, orası için yaptırılan yeni projenin hazırlandığını da söyleyerek, tüm il genel meclisi üyelerine çalışmaları için teşekkür etti. Salihoğlu, mevcut üyelerden yeniden aday olan, olmayan olduğunu belirterek, “Seçilen seçilmeyen, siyasetin içinde veya dışında olan herkes Gümüşhanelidir. Doğum yerimiz değişmez, oraya karşı olan sorumluluklarımız da değişmez. Ben hepinize teşekkür ediyorum, hayatınızda başarılar diliyorum.”dedi.


İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yılmazer ise Vali Salihoğlu’na vefa örneği olan yemeğinden dolayı teşekkür ederek, “Gümüşhane’de ilk seçildiğimiz günden bugüne kadar demokrasinin gereği olan milli iradenin seçip görevlendirdiği 16 arkadaşla beraber görev süremizi tamamlamış bulunmaktayız. Görev süremiz boyunca başta Valilerimiz olmak üzere tüm Özel İdare personeline bizlere gösterdikleri katkı ve desteklerden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz. Bundan sonraki yaşantımızda hepimizin yüzümüz ak, yaptığımız hizmetlerle arkamızdan iyi şeyler söyleneceği kanaatindeyim.” dedi.


Polisevinde gerçekleştirilen yemeğe 16 meclis üyesinin 13’ü katılırken, yemekte bazı meclis üyelerinin anılarını anlatması renkli görüntülere sahne oldu.
Toplantı sonunda Vali Salihoğlu tarafından tüm meclis üyelerine plaket takdim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?