8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Yağışlar başlamadan onarım bitecek

Gümüşhane Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürlüğü rutin hizmetlerin yanında yol düzenlemeleri ve yeni parke döşemelerine hız verdi. İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Recep Özdener yağışlar başlamadan onarımları bitirmek istediklerini belirtti.

Birçok cadde ve sokağın dik bir şekilde olduğunu işaret eden İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Recep Özdener, “Şehrimiz yapılanması nedeniyle yollarımız oldukça diktir. Yağmurlu günlerde bu kısımlara ve daha yukarı yerlere yağan yağmurlardan oluşan sular şehir merkezlerine kadar inmekteydi. Bu sorunu yerinde çözmek için belirli yerlere kanallar açıyoruz. Bu kanallar vasıtasıyla suların ana caddelere inmeden yer altından Harşit çayına atılmasını hedefliyoruz” dedi.

Kıbrıs çarşısı Endüstri Meslek Lisesi sapağı, Askerlik Şubesi yokuşu gibi yerlerde yapılan atıksu kanallarının devreye girmesiyle beraber şehir merkezine su inme sorununun ortadan kalkacağını vurgulayan Recep Özdener bu çalışmaların yanında bozulan yol üst yapılarının yeniden düzenlendiğini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 11:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?