8
Eylül
2024
Pazar
ORDU

Gönüllü turizmciler iş başında

Ordu’da turizm sektörünün hareketlenmesi ve en üst düzeye çıkarılması amacıyla ’Gönüllü Turizm Elçileri Grubu’ oluşturuldu.

Ordu Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş’ın himayesinde, Ordu Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün öncülüğünde oluşturulan gönüllü turizm elçileri grubu, kendi içinde komisyonlar oluşturarak turizm faaliyetlerine katkıda bulunacak. Kurulacak komisyonlar, yurt içi ve yurt dışında bulunan Ordulu işadamı ve ekonomik kuruluşlar ile görüşmeler yaparak, turizm amaçlı yatırımlara teşvik etmek ve bunun için özendirici politikalar üretecek. Komisyonlar, Valilik ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte çalışacaklar.

Konuyla ilgili olarak Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş’ın başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Günay’ın da hazır bulunduğu toplantıya, Ordu’da bulunan turistik tesis ve seyahat acentesi sahipleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Yapılan toplantı sonunda ’Gönüllü Turizm Elçileri Grubu’ bünyesinde ’Proje Hazırlama Komisyonu’, ’Tanıtım Komisyonu’ ve ’Koordinasyon ve Gezi Komisyonu’ olmak üzere üç komisyon oluşturuldu. Buna göre bu üç komisyon üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Proje Hazırlama Komisyonu: Prof. Dr. Cemil Yapar (Başkan), Mürsel Engin, Cavit Yavuz, Süleyman Atabeyoğlu, Sevinç Özel, Sevgi Aydın, İsmet Erçal, Ramis Acar, Nilgün Gözükan.
Tanıtım Komisyonu: A. Bahar Çebi (Başkan), Necmettin Güler, Cengiz Keskin, Ali Malkoç, Erol Karaer, Erim Gürdal, Cem Yener, Baki Musabaşoğlu, Fahri Çelebi, Selami Çakçı, Dursun Aydın.
Koordinasyon ve Gezi Komisyonu: Ersin Erdoğan (Başkan), Nilgün Gözükan, Yavuz Kalyoncu, Ali Malkoç, Şaziye Ersoy, Celal Şahin, Temel Duran, Akif Atlı, Ülkü Okumuş, Gülbahar Furtun".

ordu
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 12:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?