8
Eylül
2024
Pazar
ORDU

Huzurlu Ordu için herkes elele

Ordu Emniyet Müdürlüğü, asayişin daha iyi sağlanması, polis-halk ilişkisinin zenginleştirilmesi amacıyla mahallelerde huzur toplantıları yapmaya başladı. Bu konuda ilk toplantı şehir merkezinin en büyük mahallesi olan Yeni Mahalle’den başladı.

Ordu Polisevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Ordu Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Ayazlar ve Özdemir İnce, şube müdürleri, karakol amirleri, vatandaşlar, okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Ordu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ayazlar, Ordu’da asayişin en iyi şekilde sağlanması için dikkatli ve titiz olduklarını, en küçük bir olaya meydan vermemek için çalıştıklarını belirtti.

Teşkilat olarak kendilerinin de bazı eksiklikler olduğunu dile getiren Ayazlar, "Efirli’den Turnasuyu’na kadar olan bölgenin asayişi için çalışıyoruz. Elimizdeki araçlarda sınırlı. Fakat buna rağmen asayişin sağlanması yönünde var gücümüzle mesai veriyoruz" dedi.
Toplantıda mahalle sakinleri ise karşılaştıkları sıkıntıları anlattılar. Mahalle sakinleri, madde bağımlısı olan bazı çocukların kendilerine rahatsızlık verdiğini, ayrıca okul çıkışlarında özellikle akşam saatlerinde öğrencilerin, öğrenci olmayan bazı kişilerce rahatsız edildiğini belirtti.
Çocuk Şube Müdürü Rahmi Çavuş ise Ordu’da 16 madde bağımlısı çocuk bulunduğunu, bunların 2’sini tedavi ettirerek bu sorundan kurtardıklarını söyledi. Okul önlerinde sürekli ekip bulundurduklarını belirten Çavuş, "Meydana gelebilecek olayları veya sıkıntıları önlemekte kararlıyız. Öğrencilere rahatsızlık veren insanları caydırmaya yönelik tedbirler alıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2005 Pazartesi 17:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?