8
Eylül
2024
Pazar
ORDU

Ordu'da şarapçılar neredeyse vali konağına girecek

    Ordu sahilinde polisin gece ve gündüz yaptığı denetimlerden sonra şarapçılar Vali Konağı yakınında bulunan ağaçlık alanda kamuflaj yaparak alkol almaya başladı.
            Sahilde sabah ve akşam yürüyüş yapan vatandaşlar sarhoşların sözlü tacizleriyle karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece ve gündüz sahilde denetimleri artırarak alkol alınmasının önlenmesine çalıştı. Ancak, sahilden uzaklaştırılan sarhoşların Vali Konağı bahçesi yanında Kız Meslek Lisesi arkasındaki çamlık alanda alkol alıp komaya girmesi şaşkınlık yarattı. Vali Konağı’nın çevresinde belli mesafelerde polis koruma kulübelerinin olmasına rağmen akşamcıların konağa 40-50 metre mesafede alkol aldıkları iddia edildi.
    Vatandaşlar, Emniyet’in bu konudaki denetimleri artırarak güvenlik kulübelerindeki polislerin daha duyarlı olmasını isteyerek, “Sayın Vali Kemal Yazıcıoğlu, terörün üzerine hassasiyetle gitti ve yakın korumaları gibi konakta da rutin korumaları var. Ancak, sarhoşlar bile konağın 40 metre yakınında alkol alıp kahkaha atabiliyor. Valiyi bu şekilde mi koruyorlar” dedi.
 
NEDİM KOVAN -ORDU
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 13:31:05
Güncelleme :22 Haziran 2004 Salı 13:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?