8
Eylül
2024
Pazar
ORDU

TSE'den Başkan Torun'a teşekkür belgesi

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE), kaliteli hizmet alabilmek, kalitenin önemini vurgulayabilmek ve çocukları kalite konusunda bilinçlendirmek amacıyla Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) tarafından 'Önce Kalite' adlı çocuk oyununu sahnelenmesine öncülük ettiği için Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a bir teşekkür belgesi verdi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ve OBKT Genel Sanat Yönetmeni Coşkun Çetinalp'in da bulunduğu törende, TSE Genel Başkanı Kenan Malatyalı imzasını taşıyan teşekkür belgesini Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a takdim eden TSE Ordu İl Temsilcisi Ufuk Ersoy, son olarak Ankara'da sahnelenen 'Önce Kalite' oyununun büyük ilgi gördüğünü söyledi. Ersoy, "Oyunu TSE'nin Ankara'daki salonunda 10 kez sahneledik. Oyunu 3 bin 175 küçük seyirci izledi. Bu oyunun sahneye konulmasında emeği geçen Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a TSE olarak teşekkür etmek istedik" dedi.


Ersoy, ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ilk açıldığı günün fotoğrafını da başkan Torun'a hediye etti.


Belediye Başkanı Seyit Torun da, hizmetin sadece yol, su ve diğer teknik anlamda olmadığını belirterek, "Hizmet sadece teknik alanlarda olmuyor. Halkımızın kültür dünyasını zenginleştirmek amacıyla sosyal alanda da hizmet oluyor. Buna vesile olduğumuz için mutluyuz" diye konuştu.

Ordu-iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 14:39:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?