16
Eylül
2024
Pazertesi
SİYASET

MHP'lilerin çiğ köfteli gecesi

Ülkü Ocakları Ordu Şubesi tarafından Çotanak Restaurant'ta düzenlenen gecede, gençler eski ülkücülerle buluştu.

Geceye MHP'nin ilk yöneticilerinden İbrahim Mağden, Temel Musabaşoğlu, Muammer Sarı, İhsan Mızrak gibi eski yöneticilerle günümüzün parti yöneticileri katıldı. Hasret şarkılarının söylendiği ve çiğ köftelerin yenildiği gecede, eski yöneticilerden İbrahim Mağden ve MHP Ordu İl Başkanı Rıdvan Yalçın birer konuşma yaptı.

Mağden, ülkücü hareketin Türkiye'nin birliği, bütünlüğü, vatan, bayrak ve millet sevgisi için var olduğunu belirtirken, MHP Ordu İl Başkanı Rıdvan Yalçın da ülkücü hareketin Türkiye'nin anahtarı olduğunu, bu hareketin Türkiye'nin birliğine kasteden güçlere fırsat ve meydan vermeyeceğini söyledi.

Ülkü Ocakları Ordu Şube Başkanı Orhan Gündoğdu ise, günümüzün siyasi ve sosyal şartlarında ülkücü hareketin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, "Ülkücü hareket Türkiye'nin sigortasıdır. Günümüzün şartlarında ülkücü hareketin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu ocak altında emek veren ve mücadele eden her genç, Türkiye'nin dirliği, bütünlüğü, bayrak ve din sevgisine engel olmak isteyenleri engelleyecektir. Bütün bunları ilim ve irfan yoluyla yapacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 14:58:03
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 11:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?