18
Ekim
2024
Cuma
SPOR

3 puan yüzleri güldürdü

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Orduspor'da, deplasmanda Uşakspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz, Uşakspor'dan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Mücadeleci futbolumuzun karşılığını aldık" dedi. Haftalardır iyi futbol ortaya koymalarına ve bol gol pozisyona girmelerine rağmen gol yollarında sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden İldiz,

"Uşakspor maçında çok iyi futbol ortaya koyduk ve gol yollarında başarılı olduk. İki kez yenik duruma düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmadık. Aslında bu maçı daha farklı kazanabilirdik, ama bizim için 3 puan önemliydi. Mücadeleci futbolumuzun karşılığını aldık" dedi.

İyi yolda olduklarını belirten Teknik Direktör İldiz, "Gelecek hafta sahamızda İstanbulspor ile karşılaşacağız. İstanbulspor maçında galibiyet hedefliyoruz. Seyircisiz oynama cezamız bu maçla sona eriyor. Bundan sonra taraftarlarımızın da desteğiyle sahamızda maç kaybetmeyeceğiz. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 14:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gazeteciler IP: 85.103.75.xxx Tarih : 8.11.2005 20:17:33
Arkadaşlar İstanbul maçı ile seyircisiz oynama cezamız bitiyor. Daha sonra Altay'ae gideceğim ardından Bursaspor ile Ordu'da oynayacağız. Biz tüm Orduluları yeni yapılan stadyumumuzda Orduspor'u desteklemeye davet ediyoruz. Bilindiği gibi bizim grupta Bursa ve Antalya hakemler tarafından korunuyor. Bu nedenle Bursa maçında takımı destekten başka hiç bir eylem yapmamaya sizi çağrıyoruz. Aksi taktirde yeni cezalar gelebilir. Birilerine sözde saha kapatma cezası verenler bize 6 maç seyircisiz oynama cezası verdiler. Onları haklı çıkarmamak için terbiyemizle maçı seyredip takımımızı destekleyerek bu maçlardan 3 puan almamızı sağlayalım. Orduspor büyük bir takım bunu kimse inkar edemez. Bu kadar cezaya rağmen yerimiz burası ile niye zirvede yerimizi almayalım. tüm Ordululara sevgimizi sunuyoruz. Hiç bir şey yapamazsak ey Ordu dışında ki Ordulu hemşehrilerimiz pankartlarınızla bize destek verin. Pankart için Orduspor kulübünün 234 78 64 nolu telefonunu arayıp kulüp müdürü Hüseyin Yüce ile görüşün. Bize tarih yazdırdılar yeni tarihleri adam gibi yazmaya hazır mısınız?