8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Vali'den futbolculara moral

Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, bu hafta Ordu'da oynanacak olan Orduspor-Bursaspor maçı öncesi Orduspor'lu futbolcuları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Öğle saatlerinde kulübe gelerek Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve yöneticiler, Belediye Başkanı Seyit Torun, teknik heyet ve futbolcular tarafından karşılanan Vali Kemal Yazıcıoğlu, tesislerde futbolcularla bir sohbet toplantısı yaptı.

Burada futbolculara bir konuşma yapan Vali Yazıcıoğlu, Karadenizli olduğunu, 8 yıldır Ordu'da bulunduğunu ve kendini adeta Ordulu gibi hissettiğini belirterek, Orduspor'un başarısını herkesten daha çok istediğini söyledi.

Futbolculardan bu hafta sonu Bursaspor'u mutlaka yenmelerini isteyen Vali Yazıcıoğlu, "Namağlup olarak Ordu'ya gelecek Bursaspor'un buradan yine namağlup olarak gitmesi doğru olmaz. Bu sebeple bu maçı mutlaka alacaksınız. Bu sezon illa şampiyon olun demiyoruz, ama ilk 6 içine girmek zorundasınız. Size güveniyorum. Siz kaliteli takımsınız ve yeriniz aslında 12. sıra değildir" dedi.

Bazı futbolcuların hakem kararlarına aşırı itiraz ettiğini, bunun sonucunda kart görüp cezalı duruma düştüğü gibi takımı yalnız bıraktığına dikkat çeken Vali Yazıcıoğlu, isim vermeden kaleci Serkan'ı eleştirdi. İstanbulspor A.Ş. maçında hakeme itiraz eden ve kırmızı kart görüp 4 maç ceza alan Serkan'a isim vermeden sitem eden Vali Yazıcıoğlu, "Evet hakeme itiraz edilir, bunu anlarım ama bu kadar olmaz. İtirazı dozunda bırakmak lazım. Bu tür hareketleri size yakıştıramıyorum" diye konuştu. Vali Yazıcıoğlu, bu arada Serkan Turhan'a seslenerek, kendisinden pazar günü gol beklediğini söyledi.

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ile takım kaptanı Cumhur Akbay da Vali Yazıcıoğlu'na pazar günü Bursaspor karşısında gerekeni yapacakları sözünü verdiler.

Bu arada, Orduspor Kulübü, pazar günü oynanacak olan Orduspor-Bursaspor maçında bilet alıp stada girenlere birer mor beyaz bayrak ile 'centilmenlik çağrısı' yapılan bir broşür dağıtacak. Maçın biletleri açık tribün 10 YTL, kale arkası 5 YTL ve kapalı tribün 20 YTL olarak belirlendi. Biletler, yarın saat 11.00'den itibaren stad gişelerinden temin edilebilecek.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 17:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?