16
Mayıs
2024
Perşembe

KentHaber dışı web siteleri KentHaber'e verecekleri bağlantı linklerinde sadece aşağıdaki logoları kullanacaklardır. Bu logoları kullanarak sitemize bağlantı verenler "Dış Sitelerden Bağlantı Kuralları"nı kabul etmiş sayılır.

Logo sadece web sitelerinde kullanılabilir. Basılı herhangi bir materyal üzerinde kullanılamaz. Ayrıca bu logonun web sitelerinde kullanımı sırasında bağlantının mutlaka çalışır durumda olması gerekmektedir. Bağlantının düzgün çalışması için gerekli HTML kodu her logonun altında verilmiştir.

Site ziyaretçiniz için "KentHaber" logusu üzerinde mutlaka "KentHaber - Türkiye'nin Buluşma Noktası" açıklaması yer almalıdır.

KentHaber logosunun kullanımı sitenizin herhangi bir şekilde KentHaber tarafından desteklendiği veya tanındığı anlamına gelmez.

KentHaber logosu herhangi şekilde başka bir metnin, resmin veya HTML materyalinin parçası gibi gösterilemez. Logo mutlaka tek başına ve sitenizdeki diğer materyallerden minimum uzaklıkta bulunmalı ve hiçbir şekilde sitenizdeki diğer materyallerle bitişik olmamalıdır.

KentHaber logolarının orijinal boyutları ve renkleri kesinlikle değiştirilemez. Logo başka herhangi bir resmin içerisine konulamaz.

KentHaber logosunun kullanımı ile ilgili fikri yada başka haklarını çiğneyen veya uygulanabilir diğer yasalara aykırı kullanım durumlarına karşı harekete geçme hakkını saklı tutar.