8
Eylül
2024
Pazar
İSTANBUL

Artık düğünler de taksitli

Güzel bir düğünle evlenmek isteyen çiftler, promosyon sayesinde düğün masraflarını 12 ay taksitle ödeyebilme kolaylığını kazanıyorlar. Aynı zamanda balayı yapma şansına da sahip olan çiftler için, artık düğün yapmak çok zor değil.

Promosyonlar düğünleri arttırdı

Düğün salonları ve otellerin birçoğu düğün masraflarını peşin almayı tercih ediyor. Bu durum ise düğün hayalleri kuran genç çiftleri zor durumda bırakıyor. Kadıköy’deki Hotel Eysan ise evlenecek çiftlere düğün masraflarını 12 taksitle ödeme imkanı sunarak, düğünlerde promosyon dönemini başlattı. Evlenen çiftlere balayı yapma şansı da veren Hotel Eysan yetkilileri, yaptıkları promosyon sayesinde düğün organizasyonlarında yüzde 20’lik artış yaşandığını belirtiyorlar.
Hotel Eysan Müdürü Alper Yüksel, her evlenen kişiye düğün yapma imkanı tanımak için düğün organizasyonlarında promosyon yaptıklarını kaydederek, “Otelde düğün yapmak genellikle ekonomik durumu iyi zengin insanların tercihidir. Biz de promosyonla, ekonomik sınıf ayrımını kaldırarak, herkesin düğün yapmasını sağlamaya çalıştık. Geçen yıl yaz aylarında başlattığımız promosyon sayesinde düğün organizasyonlarımızda büyük bir artış yaşandı. Özellikle Eylül ayında düğünlerimize talep çok fazla oluyor. Promosyonumuz içinde yemekli veya yemeksiz tüm düğünlerimizde nakit fiyatına 12 ay taksit imkanı veriyoruz. Ayrıca evlenen çiftlerimize grubumuzun Antalya’daki 5 yıldızlı otelinde de ücretsiz balayı yapma şansı tanıyoruz. Herkesin evlendiği günü güzel hatırlamalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Şehir dışından da müşterileri var
Amaçlarının her sınıftan vatandaşa hizmet etmek olduğunu ifade eden Yüksel, yaptıkları düğün promosyonu nedeniyle sadece Kadıköy’den değil, İzmit, İzmir ve Antalya gibi şehir dışından da müşterileri olduğuna dikkat çekti.
Düğün promosyonlarının artmasının da otelciliğin gelişmesine ve yeni iş sahalarının açmasına neden olacağını ifade eden Hotel Eysan Müdürü Alper Yüksel, “İşletmenin daha fazla iş yapması işgücünün artmasını gerektirir. Düğün organizasyonlarının çoğalması da bu sektörde yeni iş sahaları açılmasını ve istihdam yaratılmasını sağlayacak” dedi.

mertcan
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 00:00:05
Güncelleme :19 Ekim 2008 Pazar 12:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
volkan gülsuyu IP: 88.240.50.xxx Tarih : 19.02.2007 00:31:37
tek kelimeyle harikasınız tebrikler herkez sizin gibi anlayışlı olsa keşke