16
Eylül
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Çocuk moda fuarı Hilton'da başlıyor

Dünya pazarlarında her geçen gün adından daha çok söz ettiren Türk çocuk moda sektörü, düzenlediği etkinlikler ile tanıtımını başarı ile yapmaya devam ediyor.

25-27 Şubat 2005 tarihinde Hilton Convention and Exhibition Center’da düzenlenecek olan, sektörün ilk ve tek fuarı olma özelliğini taşıyan Çocuk Moda Fuarı, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bu yıl Çocuk Moda Fuarı bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve Proc Medya Banu Noyan imzası taşıyan Mini Model Show, çocuk şenliği havasında geçiyor ve yarının top modellerini belirliyor.

Türkiye’nin birbirinden ünlü mankenlerinin eşlik ederek miniklere cesaret verdiği show için bu yıl bin minik model başvurdu. 04-14 ya arası kız-erkek modeller, elemeler sonucunda 60’a düşüyor ardından gerekli eğitimleri alıp podyuma çıkıyorlar.

İlkbahar/Yaz sezonu için 9.kez ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Çocuk Moda’05 Çocuk Giyim ve Aksesuarları Fuarı ise senede iki defa düzenleniyor.

Hazır giyim üreticileri ile sektör temsilcilerini buluşturan fuarda, ayakkabıdan cekete, eşofmandan çoraba kadar tüm ürünleri bulabilmek mümkün. Geçen fuarda 155 markanın boy gösterdiği organizasyonda bu yıl, İtalya’dan Yunanistan’a, İsrail’den Hollanda’ya kadar yoğun bir ziyaretçi katılımı bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 10:32:45
Güncelleme :22 Şubat 2005 Salı 10:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?