8
Eylül
2024
Pazar
İSTANBUL

Darülacezeliler vapur gezisinde eğlendi

Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğü tarafından kurum sakinlerine yönelik düzenlediği vapur gezisine Darülacezeli amcalar ve teyzeler yoğun ilgi gösterdi. Toplam 150 kişinin katıldığı gezi Üsküdar’da bulunan Kabataş vapur iskelesinden başladı. Serin bir yaz gününde boğaz havasını teneffüs eden Darülacezeli yaşlıların hallerinden oldukça memnun oldukları gözlendi.

Vapurla önce Adalar açıklarını gezen yaşlı amcalar ve teyzeler daha sonra Adalar açıklarında öğle yemeğini yedi. Ekmek arası olarak hazırlanan kumanyalarını denize karşı büyük iştahla yiyen amcalar ve teyzeler daha sonra İstanbul boğazını gezdi. Vapurda çalınan müziğe eşlik eden Darülacezeli yaşlılar zaman zaman kendi söyledikleri şarkılarla da eğlenceli saatler yaşadı.

Katılımcıların oldukça keyifli vakit geçirdiği vapur gezisinin sonunda tekrar Kayışdağı Darülaceze tesislerine dönen amcalar ve teyzeler böyle bir organizasyon düzenlediği için öncelikle kurum yönetimine sonra da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 17:43:53
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 17:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?