8
Eylül
2024
Pazar
İSTANBUL

İstanbul yarın pedal çevirecek

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen Bisiklet Yarışları Kupası, 3 Temmuz Pazar günü düzenleniyor. Gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak bisiklet yarışları, Saraçhane’deki Büyükşehir binası önünden başlayacak. Fatih’ten Edirnekapı’ya kadar sürecek yarışlarda ilk ona girenlere para ödülü dağıtılacak. Sabah 09.30’da başlayacak yarışmanın birincisine 2 bin, ikincisine bin 500, üçüncüsüne ise bin YTL verilecek.

Daha sonra da, isteyen tüm İstanbullular’ın katılabileceği halk gezisi başlayacak. Aynı güzergahta yapılacak gezi, ‘bisikletini al sen de katıl’ sloganıyla gerçekleştirilecek. Gezi, 11.00’de başlayacak. Katılımcılara, çekilecek kurayla bisiklet ve çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Öte yandan bisiklet yarışları nedeniyle, Fatih - Edirnekapı arasındaki yollar saat 08.00 ile 12.00 arasında araç trafiğine kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi daha önce de, Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenen büyük bir törenle, 9 bin başarılı ilk ve orta öğretim öğrencisine 9 bin bisiklet dağıtmıştı.

Mehmet Arifoğlu - Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 15:19:29
Güncelleme :2 Temmuz 2005 Cumartesi 15:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?