8
Eylül
2024
Pazar
İSTANBUL

Poliste terfi sevinci

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 111 rütbeli personel için terfi töreni düzenlendi. Terfi törenine katılan İstanbul Valisi Muammer Güler, “Emniyet teşkilatımız fedakar bir çalışma içerisinde yurdun huzur ve asayişini temin için canla başla çalışmaya devam ediyor. Aileleri ile birlikte yoğun bir tempoda yaşamlarını sürdüren personelimizin çalışmaları övgüye değer.” diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personelin terfi törenine İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Merkez Komutanı Tuğgeneral Gafur Aksu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Bölge Sorumlusu Kubilay Günay katıldı. Törende konuşan Vali Güler, Emniyet personelinin İstanbul’da çalışan en fedakar, en sıkıntılı ve en stresli kamu görevlileri olduğunu belirtti.

Güler, hem kendileri hem de aileleri için yoğun bir tempoda çalışan polislerin bu çalışmalarının övgüye değer olduğunu söyledi. İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah ise polislik mesleğinin bir disiplin mesleği olduğunu belirterek, “Bunun için terfi eden personelle duyduğumuz gurur ve mutluluğu hep beraber paylaşıyoruz.” dedi.

Törende 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden İstanbul Emniyet Müdür yardımcıları Halil Yılmaz, Mehmet Özkan, Mehmet Selvi, Mehmet Şefik Kul, Yusuf Çalkavur’un 1. sınıf emniyet müdürlüğü rütbelerini Vali Muammer Güler taktı. Törende 4 tanesi 2. sınıf, 23’ü 3. sınıf, 18’i 4. sınıf ve 61’i ise emniyet amirliği olmak üzere 111 rütbeli personel terfi aldı.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 13:58:23
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 16:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?