8
Eylül
2024
Pazar
EKONOMİ

Çift Geyik Karaca'nın açılış günü

Türkiye'nin 88 yıllık triko markası Çift Geyik Karaca'nın ilk showroom ve genel merkezinin açılışı, ihracattan sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen tarafından gerçekleştirildi.

İhracat çalışmalarını marka olarak devam ettirmeye karar veren ve 2005 yılının Mart ayında Çift Geyik Karaca'yı bünyesine katan Narin Triko, Çift Geyik Karaca markasına yönelik hedeflerini ve projelerini kamuoyu ile paylaştı.
Narin Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş konuşmasında, Narin Grup olarak Çift Geyik Karaca için 2,5 milyon euroluk teknoloji yatırımı yaptıklarını, böylelikle grup olarak toplam yatırımlarının 10 milyon doları bulduğunu söyledi. Güneş ayrıca, tüm hammaddeyi yurtdışından getirdiklerini ve pazarlama bütçelerinin 5 milyon USD olduğunu vurguladı.

Karaca, 15 milyon euroluk ciro beklentisi ile iç ve dış pazarlarda ''Türkiye'nin triko markası' olmayı hedefliyor. 2006 yılında 'franchising' çalışmalarına başlayarak orta vadede 24 mağazayı Türk tüketicisi ile buluşturmayı planlayan Çift Geyik Karaca, ilk etapta bayiler kanalı ile satılacak.

Törende ayrıca mini bir defile gerçekleştirildi. Şenay Akay, Fatma Yaman, Sema Şimşek, İrem Benli, Arzu Pavlova, Mutlu Muslu, Serhan Doğrutürk, Ender Ballıkayalar, Erman Burmanlı ve Cem Bosnalı'nın yeraldığı defilede Çift Geyik Karaca'nın 2005/2006 Sonbahar-Kış koleksiyonu tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 19:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek zengin IP: 85.101.86.xxx Tarih : 4.03.2007 18:41:41
çift geyik karaca sizinle yeniden hayat bulduguna inanıyorum karaca markasını buyuklerımızden bılırdık ama geclerıde düsünmenız gerektıgını dusunuyorum yanı daha canlı renkler daha rahat ürünlerinizi gormek ıstıyorum özelıkle genc bayanlar ıçın basarılarınızın devamını dılerım.