8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

E-5'te zincirleme kaza

E-5 Karayolu İncirli mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, idaresindeki 34 YZ 0939 plakalı Mercedes marka otomobili ile Avcılar istikametine giden Turgut Kaya, İncirli rampasına geldiğinde, aşırı hız ve yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Aynı istikamette seyreden 2 otomobile çarparak yoldan çıkmalarına neden olan araç, daha sonra bariyerleri aşarak karşı yöne geçti. Karşı yönden gelen Salih Şen yönetimindeki 34 UF 4770 plakalı özel otomobille çarpışan araç, daha sonra bariyerlere çarparak durabildi.

Zincirleme trafik kazasında, Mercedes'in sürücüsü Turgut Kaya, aynı otomobilde bulunan Murat Şehirlioğlu, diğer aracın sürücüsü Salih Şen ve aynı otomobildeki Ender Şen ile kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, araç içinde sıkışan Ender Şen adlı yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Hurda yığını haline gelen otomobilde sıkışan Şen, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması ile araçtan çıkarıldı. Yaralı şahıs arabadan çıkarıldığı sırada ise ilginç bir olay yaşandı.

Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansın görevlileri ile özel bir şirkete ait ambulansın görevlileri arasında tartışma çıktı. Özel şirkete ait ambulansın sağlık görevlisi, "Biz müdahale ettik, artık siz sedyeyi getirin siz alın, devlet hastanesine gitmesi gerekiyor" dedi.

Polislerin devreye girmesiyle yaralı sedyeye yatırılarak Sağlık Bakanlığı'na ait ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bakırköy Devlet ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 11:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamer karataş IP: 195.175.25.xxx Tarih : 6.09.2005 15:56:09
Murat Şehirlioğlu arkadaşımdır ona acil şifalar diliyorum