28
Eylül
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kardeş Obama Bakırköy'de

Önümüzdeki ayın başında Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak olan ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'dan önce kardeşi George Hüseyin Obama Türkiye'ye geldi.

Obama'nın Kenya'nın başkenti Nairobi'de ticaretle uğraşan 27 yaşındaki kardeşi George Hüseyin Obama, bor madeninden nano yağlayıcılar üreten bir Türk teknoloji firmasının Kenya temsilcisi olmak için İstanbul'a geldi. Obama, temsilciliğini aldığı yağı bir araçta test ettikten sonra direksiyon başına geçerek İHA ekibiyle birlikte İstanbul turuna çıktı. Önce yağı koyduğu otomobille tur atan Obama daha sonra İstanbul'un gözde mekanlarından Bakırköy Özgürlük Meydanı'nı ziyaret etti. Burada halkla hemen kaynaşan ve sıcak bir iletişim kuran Obama, alışveriş yaptığı simitçiye 2 TL bahşiş verdi.

Önce şaşıran İstanbullular'dan bazıları George Hüseyin Obama'dan krizi çözmesi konusunda başkan olan ağabeyinden proje isterken, bazıları da kendisini çok yakışıklı buldular. Obama da ağabeyinin krizi çözeceğini söyledi. İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Obama, ağabeyini başkan seçildikten sonra arayıp kutladığını, ayrıca kendisinin Kenya'ya geldiğinde birkaç kez görüştüklerini ve kendisine 'Çok yakışıklı' olduğunu söylediğini belirtti. Obama, İHA muhabirinin gösterdiği aile fotoğrafına da bakarak kardeşleri ve babaannesinin bulunduğu aile fertlerini kameramız aracılığıyla tanıttı.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?