28
Eylül
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Dişli şampiyon folklorcuları ağırladı

ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKANI DİŞLİ, ŞAMPİYON FOLKLORCULARI AĞIRLADI

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi, Sakarya ilinde yapılan halk oyunları yarışmalarında 3 dalda birincilik elde eden Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu folklorcuları ziyaret etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Okul Müdürü Muharrem Yücel ve halk oyunları çalıştırıcısı Can Özcan nezaretinde gelen Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon halk oyunu ekiplerini meclis salonunda ağırladı.

Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Yücel, Sakarya ilinde yapılan Sakarya Valiliği Kupası Halk Oyunları yarışmasında okul olarak 3 dalda birincilik elde ettiklerini, Bilecik’te yapılan grup müsabakalarında minik ve yıldız dallarında şampiyon olarak 12 ilin katılacağı Türkiye finallerine gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Yücel, kendilerini kabul ettiği için Başkan Dişli’ye teşekkür ederek şunları söyledi: “Belediye Başkanımızın bizi ağırlamasından onur duyduk. Bu tür davetler öğrencilerimizin kendilerine olan güveni arttırıyor. Daha iyi motive olmalarını sağlıyor. Emin adımlarla çalışmalarını sürdürüp başarı elde etmeleri için yardımcı unsur oluyor. Bu nedenle başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencileri tebrik eden Dişli, yapılacak Türkiye finallerinde Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu halk oyunu ekiplerinin Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydederek ekiplere başarılar diledi.

Neşeli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı, türkülü şarkılı ziyarette öğrenciler Başkan Dişli ile soru sorup sohbet etme imkanı buldu.

ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKANI DİŞLİ, ŞAMPİYON FOLKLORCULARI AĞIRLADI
ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKANI DİŞLİ, ŞAMPİYON FOLKLORCULARI AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 11:04:02
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 16:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?