16
Eylül
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

4 bin öğrenciyi sevindirdiler

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Kipaş A.Ş. yardıma muhtaç 4 bin öğrenciye, toplam 350 milyar lira değerinde giyecek yardımında bulundu.

KTSO Başkanı Mehmet Balduk, düzenlediği basın toplantısında, Kipaş’ın da desteği ile yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, "Sosyal dayanışmanın ve yardımlaşmanın toplumsal kültürümüzdeki yeri ve maddi olarak iyi durumda olmayan insanlara yardım eli uzatmanın herkesin görevi olduğunu düşünüyorum. Bu düşünceyle oda olarak 4 bin çift ayakkabı aldık. Kipaş ise içerisinde mont, gömlek ve pantalon bulunan 4 bin adet paket hazırladı. Hazırlamış olduğumuz paketleri burada Milli Eğitim yetkilerine teslim edeceğiz. Daha sonra kendilerinin belirlediği öğrencilere bu yardımlar ulaştırılacaktır" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ise "KTSO, eğitime katkılarından dolayı bana göre mükemmel çalışmalarından birini gerçekleştirmiş bulunuyor. Çeşitli okullarda bulunan gerçekten yardıma muhtaç öğrenciler, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve 3 kişilik komisyon tarafından titizlikle yapılan çalışma sonrası belirlendi. Bu yardım bizi gerçekten heyecanlandırdı, sevindirdi. Öğrencilerimiz, vatandaşlarımız adına KTSO yönetimine ve Kipaş’a şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kipaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz de, oda olarak birçok etkinliğe imza attıklarını hatırlatarak, "Kipaş olarak böyle bir yardımın içerisinde bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Umarım bu yardımlar bundan sonra da devam edecektir" şeklinde konuştu.

Daha sonra hazırlanan yardım paketleri, öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’e teslim edildi. Törende ayrıca, KTSO Başkanı Mehmet Balduk tarafından yardım kampanyasına desteklerinden dolayı Kipaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz’e ödül takdim edildi.

kahramanmaraş
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 12:27:22
Güncelleme :2 Mart 2005 Çarşamba 12:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyza erayman IP: 78.167.70.xxx Tarih : 20.03.2009 17:01:13

evet kipaş yöneticilerini kutluyorum yalnız ben kipaş sınavına girdim fakat kazanamadım siz bizim niye cevaplarımızı vermedinizzz