16
Eylül
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

ABD protesto edildi

Alperen Ocakları Kahramanmaraş Temsilciliği’ne bağlı bir grup, ABD’nin Irak’ta sürdüğü işgal ve katliamları protesto etti.

Özel İdare Binası önünde bir basın açıklaması yapan Alperen Ocakları Kahramanmaraş Temsilcisi Fazlı Bayram, ABD’nin dokuz aydan bu yana Irak’ta sürdürdüğü işgal ve katliamların son olarak Felluce saldırılarıyla tarihte eşi görülmemiş bir vahşete dönüştüğünü kaydetti. Bayram açıklamasında, "ABD sadece Iraklı Müslümanlar’ı katletmekle kalmıyor, bu işi işgal gerekçelerini açıkça kendisi tekzip eder biçimde yaparak adeta dünyaya meydan okuyor, İslam alemini küçük düşürüyor. Felluce’de mukettesatını savunmaya çalışan bir şehir halkı, topyekün imha edildi. Binlerce çocuk, yaşlı, kadın sokak ortasında can çekişerek kan kaybından öldü" dedi.

Alperen Ocakları tarafından düzenlenen basın açıklaması sırasında sık sık "Kahrolsun ABD" sloganları atıldı. Yaklaşık 20 kişinin bulunduğu protesto eylemine polis herhangi bir müdahalede bulunmadı. Protestocu grup daha sonra sessizce dağıldı.

k.maraş
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 15:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?