8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

Atış: Koltukta oturmakla işler yürümez

K.Maraş Valisi İlhan Atış, yerel yöneticilerin ve mülki amirlerin yaşadıkları yerlere önderlik etmesi gerektiğini belirterek, koltukta oturmakla işlerin yürümeyeceğini söyledi.

Kahramanmaraş İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Vali İlhan Atış, yerel yönetici ve kaymakamların daha çok çalışması gerektiğini kaydetti. Birçok sorunun birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yerinde çözülebileceğini ifade eden Vali Atış, "Köylerimiz çok pis. Ne yol var ne de başka bir şey. Belediye başkanlarımız bulundukları yerlere önderlik etsinler. Muhtarlarımız da öyle. Ben ne zaman sizi arasam ’Köyde’ desinler, ’Gece gelecek’ desinler. Koltuklarınıza oturup kalmayın. Belediye başkanlarımız ve kaymakamlarımız üzerlerine gün doğmadan uyansın. Gece de herkes yattıktan sonra yatsın. Başka türlü bu işleri beceremeyeceğiz. Biz devlet dairelerine bakılsın istiyoruz. Bakım olmazsa her şey palavra. En başta ’Temizlik’ diyoruz. Köyleri geziyorum her yeri pislik götürüyor. ’Muhtar nasılsın?’ diyorum, ’Vallahi iyiyiz sayın valim’ diyor. Köyü geziyoruz her taraf pis-pas içinde" diye konuştu.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda daha sonra daire müdürleri kürsüye gelerek 2005 yılı yatırım projelerini anlattı. Toplantıya Vali İlhan Atış’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleriyle diğer ilgililer katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 12:36:50
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 11:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a.y IP: 194.27.207.xxx Tarih : 28.04.2005 10:44:35
kesinlikle sayın valime katılıyorum ve böyle konuşmasından dolayı kendilerini tebrik ederim. EVET EVET bazı kişiler yerlerinde oturmakla işleri yürütemez..!!!