8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

Belediyeden fırıncılara gece denetimi

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, zabıta ekipleri ile birlikte şehir merkezinde faaliyette bulunan fırınları denetledi. Gece yarısı yapılan denetimlere Başkan Poyraz'da katıldı.

Sabaha kadar devam eden kontroller esnasında eksikleri bulunan 7 fırın için işlem yapılırken, 10 fırına da ihtarname verildiği belirtildi. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, göreve geldiği günden beri zabıta denetimlerinin etkili bir şekilde devam ettiğini ve bunun da olumlu sonuçlarının görüldüğünü kaydetti.

Halkın sağlığı ile kimsenin oynamaya hakkı bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Denetimler sırasında eksikleri bulunan fırıncı esnaflarına gerekli uyarılar yapılmakta ve cezalar da verilmektedir. Ancak bu arada eksiği bulunmayan genelde iyi durumda olan diğer fırıncı esnaflarımıza da teşekkür ediyoruz. Aynı titizlikte üretimlerinin devam etmesini diliyoruz" dedi.

Belediye zabıtasının şehir merkezindeki lokantalar üzerinde de denetimlerini artırdığını kaydeden Poyraz, yeni çıkan yasaya göre belediyelere devredilen kahvehanelerin kontrollerine de başladıklarını ve 2 kahvehanenin ruhsatsız olduğu gerekçesi ile süresiz kapatıldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 15:22:43
Güncelleme :26 Şubat 2005 Cumartesi 15:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?