8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

Film gibi gasp

Kahramanmaraş’ta, kimliği belirsiz bir kişi, sucu kılığında geldiği apartmanda yaşlı bir kadın ile temizlikçinin gözlerini kapatıp, ellerini bağlayarak evde bulunan 4 bileziği alıp kayıplara karıştı.

Olay, Binevler Mahallesi Görkem Apartmanı’nda sabah saatlerinde meydana geldi. Alaattin Kılıçkıran’a ait eve temizlik yapmaya gelen Tuncay Can (45), kapı zilinin çalması üzerine 5. kattan aşağıdaki otomatiğe basarak kapıyı açtı.

Kendisinin sucu olduğunu söyleyen kimliği belirsiz silahlı kişi, yukarı çıktığında aniden daireye girerek önce Tuncay Can’ın gözlerini, ardından da evde bulunan Şükran Kılıçkıran’ın (75) gözlerini kapatıp, arka odaya götürdü.

Yaşlı kadın ve temizlikçinin ellerini arkadan bağlayan şahıs, daha sonra evde bulunan 4 bileziği alarak kaçtı. Yaşlı kadının "imdat" diye bağırmasının ardından komşuları durumu polise haber verdi. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gasp yapılan evde inceleme ve parmak izi çalışması yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 15:16:08
Güncelleme :26 Şubat 2005 Cumartesi 20:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?