8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

Freni boşalan dolmuş ağaca çarptı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen kazada, fireni boşalan dolmuş ağacı yıkarak durabildi, yoldan geçen bir kişi de ağacın altında kalarak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza akşam saatlerinde Uzunoluk Caddesi'nde meydana geldi. Nail Çiftçioğlu'nun kullandığı 46 M 0287 plakalı dolmuşun freni boşaldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırım kenarında bulunan ağaca vurarak aracını durdurmak istedi. Dolmuşun çarptığı ağaç yıkılırken, yol kenarında yürüyen Ali Hantep (39) isimli şahıs, yıkılan ağacın altında kalarak yaralandı.

Dolmuştaki vatandaşlar tarafından ağaç altından çıkarılan Hantep, ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Görünmez kazayı anlatan Hantep, "Aracımı yol kenarına park ettikten sonra kaldırıma doğru yürüyordum. Bir anda yukarıdan bir firen sesi duydum. Arkamı dönüp bakmaya kalmadan ağacın altında kaldım" dedi.

Kazayı gören Ahmet Fedekar isimli çocuk ise dolmuşun bir anda hızlandığını, durabilmek için ağaca vurduğunu, yoldan geçen şahsın da ağacın altında kaldığını söyledi. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hantep'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 23:32:18
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?