8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

Karar, 'müebbet' oldu

Kahramanmaraş’ta çocuğunu göstermediği gerekçesiyle kayın biraderini tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Mehmet Tiyek (49) ile 2 yıldır ayrı yaşadığı müşteki eşi Fatma Tiyek hazır bulundu.

Amacının kayınbiraderi Mahmut Başcıl’ı öldürmek olmadığını söyleyen sanık Tiyek, "2 yıl önce resmi nikahlı eşim Fatma Tiyek aramızda çok büyük sorun olmamasına rağmen evi terk ederek Kahramanmaraş’a geldi.

Geçen süre içinde bir kaç kez Kahramanmaraş’a geldim. Çocuğumu görmek istiyordum. Ancak bir türlü göstermiyorlardı. Kurban Bayramı’nda seyrettiğim bir filmden etkilenerek özlem duyduğum çocuğumu görmek için Kahramanmaraş’a geldim. Daha önce sık görüştüğüm kayın biraderim Mahmut’u aradım. İşyerini açmamıştı. Yolda karşılaştım. Bana hakaret ve küfür etti. Önce havaya ateş ettim. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirten Mehmet Tiyek, "Keşke yapmasaydım" diye konuştu. Müşteki Fatma Tiyek ise davacı olduğunu söyleyerek sanığın cezalandırılmasını istedi.
Mahkeme, sanık Mehmet Tiyek’i müebbet hapis cezasına çarptırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 13:39:29
Güncelleme :24 Nisan 2005 Pazar 11:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.G IP: 85.99.89.xxx Tarih : 22.04.2005 10:22:44
aslında bunun gibi canilerin bir kaçtanesini eskiden diyorlarya kıbrıs meydanınd idreti alem olsun diye sallandıracaksın bak bakayım bir daha yapıyomu karısı ile sorunu yüzüne başka bi insanaın canına nasıl kıyıyor bence bu kişinin de aynı ceza ile yargılanması gerek yani ö.....