8
Eylül
2024
Pazar
KAHRAMAN MARAŞ

'Tabela Vergileri aşağı çekiliyor

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, şehrin birinci derecede sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirterek, "Esnaf bizim elimiz ayağımız, onlarsız biz başarısız oluruz" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KMESOB) 2005 yılı ilk başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Kahramanmaraş’taki 43 oda başkanına hitap eden Başkan Poyraz, şehri bulunması gereken noktadan daha ileriyi göstermek için gayret sarfettiklerini belirtti.

Esnafın sesine her zaman kulak verdiklerini ifade eden Poyraz, "Sizlerin emanetini yaklaşık 3 yıldır sürdürüyoruz. Belki zaman zaman esnafımızı üzdüğümüz anlar olmuştur. Ancak, temelde hizmet için buradayız. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Sorunları karşılıklı diyalog içerisinde çözeceğiz" dedi.

Esnafın ilan ve reklam ücreti hassasiyetini dikkate alacaklarını dile getiren Poyraz, çevre illerdeki fiyatları araştıracaklarını ve kanunun verdiği en düşük seviyeye çekecekleri müjdesini verdi. Oda başkanlarının sorularını da cevaplandıran Başkan Poyraz, "Baki olan hizmettir, makamlar gelip geçicidir. Hiçbir zaman siyasi yönüm birinci derecede öne çıkmadı" diye konuştu.

KMESOB Başkanı Abdulkadir Arifoğlu ise Başkan Poyraz’a teşekkür ederek, "Değerli başkanımıza sitemlerimiz vardı. Ancak, toplantımıza teşrif ederek bizleri onurlandırdı. Esnafımızın ilan ve reklam ücreti sorununun bir an önce çözülmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Esnafın gözünün Bağ-Kur affında olduğunu hatırlatan Arifoğlu, "Bu Türkiye’nin meselesi, değişiklik yapılacağı kesin gibi gözüküyor. En kısa zamanda müjdeyi bekliyoruz" dedi.
Toplantıda daha sonra mesleğinde uzun yıllar vermiş olan Mehmet Görsoy ile Sıddık Yeşil’e şilt verildi. Öte yandan, başarılı çalışmalarından dolayı Terziler ve Konfeksiyoncular Odası’nın başkanı ve yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 14:41:12
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 15:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?