8
Eylül
2024
Pazar
EKONOMİ

Başkan Fidan yeniden aday

Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı Mehmet Ali Fidan, esnafın sorun ve ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yeniden aday olduğunu açıkladı.

Fidan, 2002 yılından bu yana Oda Başkanlığı'nı yürüttüğünü kaydederek, esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyledi. Geçen süre içerisinde odada eğitim çalışmalarına büyük önem verdiğini anlatan Fidan, "Bu mesleğe gönül vermiş arkadaşlarımızı bir araya getirerek tam 7 kez 'Usta Eğitici Kursu' düzenledik. Toplam 160 kişi bu belgeyi almayı hak etti. Bunun yanında 2 kez 'Sorumlu Yöneticilik Kursu' açarak 70 arkadaşımız bu eğitimden faydalandı" dedi.

Lokantacılar ve Pastaneciler Odası'nı modern bir binaya kavuşturmak isteğini ifade eden Fidan, odayı merkezi bir yere taşımayı düşündüklerini kaydetti. 19 Kasım'da yapılacak seçimlerde meslektaşlarının karşısına çıkacağını dile getiren Fidan, şöyle konuştu:

"Esnafımızın yıllardır biriken sorunları var. Bir dönem çok iyi günler geçiren esnafımızın artık müşteri bulmakta zorlandığı ortada. Yılmadan, sabrederek bu zor dönemleri atlatacağımıza inancım tamdır. Seçimlerde bana verilecek destek ve güvenle bu zamana kadar yapılan güzel işler, bundan sonra da devam edecektir."

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 13:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?