8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

Başarılı polislere takdirname

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, çalışanla çalışmayanın ayrımının yapılmadığı zaman devlette meydana gelen boşluğun çeşitli gruplar tarafından doldurulduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından 2005 yılında görevlerinde başarı gösteren emniyet amiri, başkomiser, komiser ve polis memurlarına takdirname verildi.

Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, personel istihdamında çalışmayan ve duyarsız personeli duyarlı hale getirmek gerekirse cezalandırmanın, çalışan ve görevinde başarı gösteren personeli de ödüllendirmenin en önemli araçlardan biri olduğunu kaydetti.

Bu prensibe riayet edilmemesi halinde bütün personelde verim düşüklüğü verilen hizmette aksamalar hatta zafiyetler doğabileceğini anlatan Çelikbilek, "Çalışanla çalışmayanın ayrımı yapılmadığı zaman sadece çalışan personelin hakkı yenmekle kalmadığı gibi kamuoyu vicdanı da tatmin olmamakta ve devlette meydana gelen boşluk ise çeşitli gruplar tarafından doldurulmaktadır" dedi.

Çelikbilek, 2005 yılında 102 personel hakkında disiplin soruşturması yaptıklarını 66 personele çeşitli cezalar verildiğini, 364 personeli ise ödüllendirdiklerini sözlerine ekledi.
Törende konuşan Vali İlhan Atış ise yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, "O kadar takdir ediyorum ki neredeyse bütün personelin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Takdirname alan arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Törende daha sonra Vali İlhan Atış, İl Jandarma Komutanı Albay Ernail Keleş ve Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek tarafından başarılı çalışmalarından dolayı polislere takdirnameleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 14:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?