8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hentbol takımı kaza geçirdi

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde Kahramanmaraş Ticaret Meslek Lisesi Bayan Hentbol Takımı öğrencilerini taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gölbaşı Kahramanmaraş Karayolu 5. kilometresinde meydana geldi. Elazığ'da düzenlenen bölgesel Hentbol Turnuvası'na katılan Kahramanmaraş Ticaret Meslek Lisesi Bayan Hentbol Takımı öğrencilerini taşıyan Sıddık Poyraz'ın kullandığı 46 HN 307 plakalı minibüs, yolun kaygan olmasından dolayı kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada, minübüste bulunan öğretmenlerden Naile Karapınar (40), Sıddık Poyraz ve Fuat Kaya ile öğrenciler Ümmühan Bozkurt, Şule Göl, Fatma Nur Solmaz, Kübra Çöplü, Gülsüm Genç, Meryem Demir, Tuğba Alacacı, Şerifi Kocabaş, Banu Çiçekçelebi ve Bedia Gerekli yaralandı. Yaralılar ilk önce Gölbaşı ve Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildikten sonra Kahramanmaraş'a getirildi. Durumu ağır olan Naile Karapınar ile Ümmühan Bozkurt, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Diğer öğrenciler ise Yenişehir Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördüler.

Kazanın haber alınmasının ardından Kahramanmaraş Vali Yardımcıları Ali Baştürk ile Abdullah Şahin Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Hastaneye gelen İl Milli Eğitim Müdür Sebahattin Akgül ise yaptığı açıklamada, herhangi bir can kaybının olmamasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Akgül, öğrencilerin Elazığ'da düzenlenen hentbol turnuvasına katıldıklarını kaydetti.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 10:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?