8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yahya Tay, Mersin'de ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta, "İşe gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Yahya Tay, Mersin'de ortaya çıktı.

Akçakoyunlu Mahallesi'nde ikamet eden Yahya Tay, 2 ay önce "İşe gidiyorum" diyerek evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Annesi Hacer Tay tarafından her yerde aranan Yahya Tay'ın, ailevi sorunlardan dolayı evden kaçarak Mersin'e gittiği ve burada bir işe girerek çalıştığı belirlendi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak eve geri döndüğünü söyleyen Tay, verdiği ifadede, "Bir yakınımın yanında kepçe yağlama işinde çalışıyordum. O gün işe gitmeyerek Mersin'e gitmeye karar verdim. Otobüsle giderken tanımadığım bir şahısla konuştum. İş aradığımı söyleyince bana yardımcı oldu. Mersin dışında bir şantiyede işe başladım. Bir müddet burada çalıştıktan sonra pişman olup annemin yanına dönmeye karar verdim" dedi.

Anne ve babasının ayrı yaşadığını anlatan Yahya Tay, ailevi sorunları nedeniyle bunalıma girip evden ayrıldığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 15:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?