8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Kanalevleri Deresi ıslah ediliyor

Kahramanmaraş'ta şehrin doğu kısmında bulunan Kanalevleri Deresi'nin üzerinin kapatılması ve ıslah çalışmalarına start verildi.

Kanalevleri inşaat alanındaki temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Kanalevleri Deresi yıllardır bu bölgenin adeta kanayan yarası haline geldi. Bu bölgedeki yaşayan vatandaşlarımız mağdur durumdaydı. Hem sağlık hem de çevre kirliği arz eden bu derenin ıslah ve üzerinin kapatılmasıyla birlikte burada yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmiş olacak. Projemizin başlamasıyla çalışmalarımız yaklaşık 10 ile 12 ay arasında tamamlanmış olacak. Kapatılan derenin üzerini ise imar planı çerçevesinde yol ve yeşil alan yaparak, bu bölgeye ayrı bir güzellik katacağız" dedi.

Yaklaşık 1.5 kilometrelik Kanalevleri Deresi'nin Islah ve Üzerinin Kapatılması Projesi'nin temel atma töreninde ilk harcı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz atarken, törene Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Nedim Tepebaşı, Cemal Tanrıverdi ile çevre mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 15:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?