1
Haziran
2024
Cumartesi
TAŞUCU - SİLİFKE - MERSİN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Selçuk Üniversitesi Silifke - Taşucu Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Selçuk Üniversitesi Silifke-Tasucu Meslek Yüksekokulu Akdeniz Bölgesinde, Mersin Ili Silifke Ilçesi Tasucu Beldesinde bulanmakta olup, Konya Selçuk Üniversitesine baglidir.

Silifke-Tasucu Meslek Yüksekokulu, 15.01.1992 tarihinde Y.Ö.K. tarafindan kurulmasi uygun görülerek 05 Ekim 1992 tarihinde tek Program olan Turizm ve Otelcilik Programi ve 73 ögrencisi ile egitime baslamistir. 2002-2003 Egitim Ögretim Yili Bahar Yariyilinda insaati bitmis olan yeni binasinin açilisi 16 Mayis 2003 tarihinde yapilarak egitim-ögretimini burada sürdürmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :S.Ü. Silifke - Taşucu Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Silifke / Mersin
Posta Kodu :33900
Telefon :+90 (324) 7412734
Faks :+90 (324) 7413847
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.