8
Eylül
2024
Pazar
AĞRI

Kaya'dan gazetecilere ziyaret

Ak Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Ağrı’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Cemiyetini ziyaret eden Cemal Kaya, bina girişinde Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan tarafından karşılandı. Cemiyet binasında yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Kaya, şehrin sorun ve sıkıntılarını objektif dillerden dinledi.

Basın mensupları ile uzun süre sohbet eden Kaya, basın mensuplarının bir şehrin, bir ülkenin dili ve kulağı olduğunu ifade ederek şunları ifade etti “ Basın bir şehrin, ülkenin dili ve kulağıdır. Bizler beklide olayların içerisinde olduğumuz için olayları net bir şekilde göremeye biliriz ama basın öyle değildir ve olmamalıdır. Sizler olayların dışın da olduğunuz için olayları daha objektif görüyorsunuz.

Bu anlamda mesleğinizin ne kadar önemli ve kutsal olduğu bilmelisiniz. Zaman zaman Ağrı’ya yaptığımız ziyaretlerde siz değerli basın mensupları ile bir araya gelip Ağrı’nın sorun ve sıkıntılarını sizlerden öğreniyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalara yeni ivmeler katıyoruz.

Bizler yaptığımız çalışmaları her vatandaşa ulaşarak anlatamıyoruz beklide ama sizlerin yaptığı araştırmalar ve haberler neticesinde Ağrı ile ve ilçelerinde bulunan bütün vatandaşlarımız çalışmalarımız hakkında bilgi sahibi oluyor.

Yaptığınız haberleri ve araştırmaları yakından takip ettiğimizi bilmenizi istiyorum. Bu kutsal mesleği en iyi bir şekilde yaptığınız için sizleri en içten duygularımla tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Uzun bir süre basın mensupları ile sohbet eden Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, daha sonra cemiyet binasından ayrıldı.

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 16:13:36
Güncelleme :15 Ağustos 2009 Cumartesi 23:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?