8
Eylül
2024
Pazar
ELAZIĞ

Kanal Elazığ hizmette

Kanal Elazığ'ın açılışı Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve çok sayıda mahalle sakininin katılımıyla yapıldı. AK Parti Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kayaoğlu, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Ömer Deniz ve AK Parti İl Sekreteri İbrahim Şerbet de açılışta yer aldı.

Açılış öncesi Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü mehteran ekibi dinleti sundu. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediye olarak hayata geçirdikleri bazı projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Kanal Elazığ 700 metre uzunluğunda, 650 metre boyunca havuzlar yer alıyor. Bunlar çeşitli dekoratif fıskiye ve aydınlatmalar ile tamamlanıyor. Başkan Selmanoğlu, "Biyolojik arıtma sistemi bulunan havuzlarımızda ayrıca bölgede eşine az rastlanan bir sistem ile 19 kademe su oyunları yer alıyor. Bu su oyunlarının her kademesinde farklı su oyunların yer almakta ve bunun yanı sıra 2 adet normal köprü ve 2 adet ahşap köprü ve 4 adet pergola yer alıyor." dedi.

Kanal Elazığ'ın açılış kurdelesi AK Parti Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kayaoğlu, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Ömer Deniz ve AK Parti İl Sekreteri İbrahim Şerbet, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından kesildi. Kurdele kesimi sonrası Başkan Selmanoğlu ve konuklar Kanal Elazığ'da bir yürüyüş yaparak incelemelerde bulundu.

CHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2013 Perşembe 16:50:56
Güncelleme :10 Ekim 2013 Perşembe 09:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?