16
Eylül
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Tiyatroculardan AB zirvesine mizahi yaklaşım

Elazığlı tiyatro sanatçıları, hazırladıkları skeçte Türkiye ile Avrupa Birliği’ne üye ülkeler arasında süren görüşmeleri mizahi açıdan ele aldı.

Elazığ’da tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu ve oyuncu arkadaşları, kentte yerel yayın yapan Şeker TV için hazırladıkları tiyatro oyununda, Türkiye ile AB ülkeleri arasındaki görüşmelerin temsilini yaptılar.

Elazığ ve Tunceli illerinin şiveleriyle yazılmış repliklerle donatılan oyunda, AB’nin üyeliğe kabul edilmesi durumunda Türkiye’ye getireceği kısıtlamalara yer veren Şekeroğlu, 10 kişilik tiyatro ekibiyle AB’nin Türkiye’ye müzakere tarihi vermesini yine mizahi olarak ele aldı.

 Şekeroğlu, televizyondan izlediği Avrupa Parlamentosu üyelerine destek vererek, onlar için slogan attı.

Tiyatro skecinde, oyuncu Abdullah Şekeroğlu’nun görüşmeleri televizyondan izleyerek, son kez çiğköfte yemek için acele etmesi ise izleyicileri kahkahaya boğdu.

Tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu, skeçte Avrupa Birliği’ne üyelik için Türkiye’ye müzakere tarihi verilmesini ise göbek atarak kutladı.

Elazığ
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 13:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih koray gül IP: 81.213.64.xxx Tarih : 28.05.2006 05:22:41
alaah sızden de albullah sekeroglundanda razı olsun kı elazıgın adını duyumaya her fırsatta devam edıyosunuz su oyunun cd sı cıkarsa bu adrese bı maıl atmanız yeterlı.en buyul elazığğğğ