8
Eylül
2024
Pazar
HAKKARİ

Kamyonetten ceset çıktı!

Hakkari’de bir kişi park halindeki kamyonun içinde ölü bulundu. Bu sabah Bulvar Caddesi’nde park halindeki 34 GC 720 plakalı kamyonda bir kişinin direksiyon başında ölü bulunduğu ihbarı üzerine polis bölgeye gelerek inceleme başlattı.

Ahmet Uçar’ın adına kayıtlı olduğu bildirilen kamyondaki cesedin, Pehlivan Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Naci Ulusoy’a ait olduğu tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, kamyonetin etrafını güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli nöbetçi savcı tarafından da yapılan incelemelerden sonra ceset, 112 acil servisinde görevli sağlık personelleri tarafından ambulansla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Naci Ulusoy’un yakınlarından Lezgin Yavuz Osmanoğlu, uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü şahsın, İstanbul Bakırköy Hastanesi’nde tedavi gördüğünü bildirdi.

İş için gittiği Elazığ’dan 2 gün önce dönen Naci Ulusoy, bu sabah evden çıktığını, ailesinin de kendisini aramaya başladığını anlatan Osmanoğlu, "Yapılan arama sonucunda Naci’yi, Bulvar Caddesi’nde park halindeki kamyonun içinde sızmış ve yüzü morarmış vaziyette görerek durumu güvenlik güçlerine bildirmişler" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 13:17:55
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 18:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?