8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Arkanlar'dan bir şube daha

Malatya’da faaliyet gösteren Akranlar Süpermarketler’in 6. şubesi de hizmete girdi.

Eski Şire Pazarı Asayiş Şubesi yanında açılan Akranlar Süpermarketler’in 6. şubenin açılışına, Belediye Başkan Vekili Atilla Kantarcı, AK Parti MKYK üyesi Öznur Çalık, Belediye Başkan Yardımcılarından Ziya Kesriklioğlu ve Yusuf İzzettin Cengiz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, İl Müftü Vekili Mahmut Karatepe, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu, "6. mağazamızın açılışında bizlere destek veren değerli müşterilerimizi şükranlarımı sunuyor bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan değerli Malatyalılara teşekkürler ediyorum. 5. yılımızda 500 hediye kampanyamız ile bize verilen desteği karşılıksız bırakmayacağız" diye konuştu.
Malatya Belediye Başkan Vekili Atilla Kantarcı da, "Malatya’ya sağlanan bu yeni iş imkanları bizler için gurur verici bir tablodur" dedi.

Konuşmalardan sonra Akranlar Süpermarketler’in 6. şubesinin açılışı davetliler tarafından yapılarak, mağaza gezildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2005 Pazar 14:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatoş güleryüz IP: 88.230.77.xxx Tarih : 18.07.2007 12:09:27
öncelikle meraba ben sizin devamlı müşterinizim akranlarda senelerdir alış veriş yapıyorum son zamanlarda personel cok büyük laubali hareketler görüyorum bunun biran önce önlemini alırsanız sevinirim