8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Aslanoğlu: Her an istifa edebilirim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, partide yeniden yapılanma sürecinin yaşandığını, çalışma ortamı bulamaması durumunda partiden istifa ederek bağımsız kalabileceğini söyledi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Altın Kayısı Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Aslanoğlu, "Siyasette benim yaptığım bazı şeyler belki insanlara ters gelmiş olabilir. Ancak ben Malatya’ya hizmet için bu anlayışla topluma bir şeyler vermeye çalıştım. 2.5 yıllık süre içerisinde belki de TBMM’nin en devamlı milletvekillerinden biri oldum. Tabii bu devamlılıkta ülkemizin veya özellikle Malatya’nın sorunlarını dile getirme ve çözüm bulma noktasında görüş ve düşüncelerimizi anlattık" dedi.

Partide bazı sıkıntıların olduğunu kaydeden Aslanoğlu,, kendisinin bundan sonra ne yapacağına ilişkin bir soruyu cevaplarken, Malatya’ya hizmet edilmesi noktasında destek görmemesi halinde o siyasetin içerisinde olamayacağını, gerektiğinde milletvekili adayı bile olmayabileceğini ifade etti. Aslanoğlu, "Ben Malatya için bir şeyler yapmak için çaba gösteriyorum. Partinin yeniden yapılanmasına bakar, çalışma ortamı bulamazsam bağımsız kalırım. Benim çalışma şevkimin kırılmaması lazım" dedi.

Aslanoğlu, kendisinin ANAP’a gidebileceği yönünde söylentilerin olduğunu hatırlatarak, "Bana ciddi anlamda davet geldi. Ama ben CHP milletvekiliyim. Eğer parti içerisinde çalışma ortamı bulamazsam başka bir parti söz konusu değil, bağımsız kalırım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 14:18:47
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 18:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?