8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Başkan Fındıklı yeniden aday

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, 9 Mart’ta yapılacak olan TSO seçiminde tekrar adayı olacağını açıkladı. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyeleri, 9 Mart’ta yapılacak olan seçimlerden dolayı son toplantısını yaptı.

TSO Meclis Başkan Vekili Sami Payza’nın başkanlığında toplanan TSO Meclisi’nde, Mücahit Fındıklı adaylığını resmen açıkladı. Fındıklı, toplantıda yaptığı konuşmada, 2. döneminin son meclis toplantısını yaptıklarını belirterek, 4 yıllık çalışma döneminde Malatya’nın sorunlarına çözüm noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Fındıklı, çok ciddi ve çok verimli bir dönem geçirdiklerini belirtti.

TSO Başkanı Mücahit Fındıklı, "4 yıl önce göreve geldiğimizde Malatya’nın elbette çok önemli sorunları vardı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni hizmete sunduk. 3. Organize Sanayi Bölgesi’ni gelecekte hizmete sunmak için çalışmaları başlattık. Çok ciddi ve çok verimli bir çalışma yaptık. Burayı adeta Malatya’nın üst kimlikli bir şehir meclisi yaptık" diye konuştu.

Yeni dönemde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 50 olan üye sayısının 69’a çıkacağını belirten Fındıklı, seçimlerin Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bu arada, TSO seçimleri için mevcut başkan Mücahit Fındıklı ile birlikte daha önce adaylığını açıklayan Özmurat Şirketler Grubu’na ait şirketlerin yönetim kurulu üyesi ve İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ali Koçyiğit yarışacaklar.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 17:35:03
Güncelleme :26 Şubat 2005 Cumartesi 17:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?