8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Battalgazi Koşusu'nda 'balici' şoku

Malatya’da gerçekleştirilen 2. Battalgazi Halk Koşusu’nda, balici şovu yaşandı.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından düzenlenen ve Kawai Firması’nca desteklenen 2. Battalgazi Halk Koşusu’na yaklaşık 200 kişi katıldı. Polisevi ile Belediye binası arasında yapılan Halk Koşusu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, Battal Gazi’nin adına yakışır bir halk koşusu yapıldığını vurguladı.

Koşu sonucunda 40 yaş üzerindeki kategoride bayanlarda, Vaika Çelebi 1. olurken; erkeklerde, Hasan İnan 1., Fitkret Baydur 2. ve Hilmi Yumrutepe 3. oldu. 40 yaş altı kategorisinde ise, bayanlarda Nilgün Aydoğmuş 1., Kübranur İnan 2. ve Ayşe Baydoğan 3. olurken; Erkeklerde ise, Emrah Işkırık 1., Özcan Kaya 2. ve Hakan İnal ise 3. oldu. Derece alanlara Kawai Firması tarafından DVD, ses sistemi, Discman ve VCD hediye edildi. Koşuya katılan 10 yaşındaki Kader Demir ile Rukiye Güler’e de Belediye Başkanı Cemal Akın, bazı elektronik ürünler hediye etti.

Koşunun bitiş noktasında, daha önce onlarca kez vatandaşları rahatsız ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı bildirilen bali kullanan N.A. adlı genç, eline aldığı bali poşetini şişirip, koklayarak bir anda kendisini koşucuların arasına attı. Koşucularla, ağzına tuttuğu bali poşitini şişirip koklayarak koşan N.A., devreye giren polisi görünce kaçmaya başladı. Polisin koşarak yakaladığı N.A., ekip otosuna bindirilerek, olay yerinden uzaklaştırıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 11:50:11
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 17:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan coşkun IP: 195.46.135.xxx Tarih : 6.06.2005 09:12:30
malatyalıyım şuanda istanbulda ikamet etmekteyim.memleketimiçok sevdiğimden dolayı hersabah haberlerini okuyorum ve memleketimde neler olupbitiyor öğreniyorum ama şu bir gerçekki hep çakallar tinerciler ooooooooooooo buna birilerinin dur demesinin zamanı gelmedimi ben memleketimde böyle olayların yaşanmamasının memleketimin her zaman örnek bir il olmasını istiyorum.tüm malatyalı hemşerilerimiselamlıyorum.daha güzel bir malatya için elele olalım.hoşçakalın.